Eilen Tampereella pidetyssä syyskokouksessa valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2015 Marja-Leena Pentikäinen. Häneltä vapautuneelle paikalle hallitukseen valittiin Sari Laitinen. Kaksi erovuoroista paikkaa täyttivät Eija Jantunen ja Eine Tahko. Jalostustoimikunnassa jatkavat Tiina Kiviniitty, Sari Laitinen ja Marja-Leena Pentikäinen. 

Tilaisuudessa keskusteltiin englanninkääpiöterrierien jalostuksen tavoiteohjelmasta. Työstämisen aikana Kennelliitto on julkaissut uuden pohjan harvalukuisten koirien JTO:lle. Työkappale muunnetaan uudelle pohjalle ja julkaistaan näillä sivuilla jäsenten kommentoitavaksi vuoden loppuun mennessä. Tavoitteena on saada JTO valmiiksi ja hyväksyntään yhdistyksen 2015 kevätkokoukseen, jonka jälkeen se lähtee rotujärjestön kautta Kennelliitton. 

Yhdistyksen järjestämä ensimmäinen oma epävirallinen näyttely PikkuMusta Show järjestetään lauantaina 11.7.2015 Oulussa. Samaan aikaan on Oulun KV-näyttely. Tuomariksi olemme kutsuneet Marja Huttusen (Twinstripe) Ruotsista. PM ja tuomariesittely on seuraavassa PikkuMustassa. Sähköinen ilmoittautuminen tulee näille sivuille myöhemmin. Mukana on kaikki normaalit kilpailuluokat sekä oma luokka Kotivalioille, vieheenvetoa ja muuta mukavaa yhdessäoloa. Varaa jo nyt viikonloppu kesälomakalenteristasi koko perheelle!